pen pall Qaireen

Thursday, 20 December 2012

di saat hujan membasahi bumi

assalamualaikum .



new interface blogger ni amat meyusahkan ? actually tak pun , sengaje buat diri susah . malas nak make up , simple blog buat saye happy *blushing* tapi bila blogging whoa ,shatek nye blog die , design , whoa whoa , nak jugak nak jugak adoi , apa mahu jadi ma ? hey cik izzah , be matured please >.< be your self  >.< arghhhhhh
, hahaha .. okey , thank sebab ingatkan saye . bintang bintang kecil mewarnai kepala saya sekarang *_* . Dont worry ye my dear , bila izzah dah jadi blogger tegar izzah make up kamu habis bile agaknya ? makin  banyak bintang di kepala

wHoa , izzah blogging di hanmean's blog .. memang cemburu sangat tengok picture kat mesir . NAK PERGI SANAAA (terpekik terlolong sambil " ya allah , engkau hantarkanlah hambamu ini menuntut di bumi penuh barakah itu . amin " ) hati kecil ni , mengharapkan untuk menjejak kaki di madinah dulu . tapi asal sebut nak pergi madinah mesti cakap " hai , cik izzah kite dah ade calon ? " ade je nak kenekan .tapi cik izzah tak macam dulu lagi mudah nak tersentap .hee dengan slumber jawab " alhamdulillah, tunggu masa yang sesuai " , mana-mana tempat boleh belajar, semua tempat ade rahsianya tersendiri tapi itu semua atas kehendak kita nak atau sebaliknya . seriously :D

gambar ini tiada kaitan dengan cerita "tu"
truely izzah syukur sangat study kat sma(a)sza , banyak perkara yang belajar , maknanya bukan pergi setakat untu dapat 10mumtaz . walaupun banyak keperitan tapi alhamdulillah ,kemanisan sentiasa menerpa . paling sedih mase akhir tahun , bukan sedih sebab nak berpisah tapi sedih sebab terbongkar satu rahsia besar , bagi izzah lah .. ak tahu tak mR.blog ? herm , selama kitorang kawan , rupanya ada yang tak suka sama saya , subhanallah :D mase tu hanya mengukir senyuman palsu :) dalam hati perit sangat . makan , mandi , study dll semuanye bersama . as long tak semua orang yang baik dengan kita suka kita . okey
izzah pun bukakan fikiran , " tak pe diorang tak tahu ape yang sebenarnya yang berlaku ,kalau kau tahu pasti  korang akan sayang izzah keperasaanan sugguh ! izzah yakin sangat-sangat . totally memang tak sangke dalam izzah menjaga hati mereka kadang-kadang hati ni terluka .. hey ! air mata meleleh .. kahkah , tetibe touching bagai :D

daa mR.blog lenguh sudah pinggang duduk lame-lama (macam orang sudah berumur ) assalamualaikum ma'a salamah ;)


No comments: