pen pall Qaireen

Wednesday, 19 December 2012

:D

assalamualaikum .. WOW WOW WOW , exited semacam je !

sudah lama izzah tak menjenguk kamu wahai blog , rindu sesangat ! tapi kalau dicium atau sesengeh keseorangan nanti tak pasal-pasal dapat status baru , so izzah pekik je kuat-kuat dalam hati . bukan kamu dilupai tapi banyak sangat masalah yang dilalui ;'( KENAPA TAK STORY KAT SAYE  sekali lagi izzah minta maaf .. aik ? dah macam orang tak betul pun ade , nyah nyah nyah

kepada candidates PMR12 tahniah buat korang :)
#tak nak cakap lagi , moment :'(((((((((( #

nape xgune Qaireen ,gune izzah ? dah tuko admin ke?? blurrrr
ouh ! wahai blog kesayangan , setelah ditambah , didarab , dibahagi , ditolak , dicampur , dibuang dapat lah " buat ape nak gune nickname lain , parents dah bagi nama yang baik lagi , comel plak tu . so patut bangga dan gunakan sebaik mungkin "

dah berubah?
ape yang berubah ?
1- blog ?? hurm , tak perlu nak  make up , mR.bogger dah create yang osem so use it , kesian kat die .. hee
2- yes ! hidup memang perlukan perubahan . dari yang buruk -> baik -> lebih baik -> terbaik -> istiqamah
3- dah 18 tahun . still young ? not ! makin hari makin pendek umurmu izzah .. dont forget it
4- tanggungjawab , amanah .. i got many job , by the way perlu laksanakan betul-betul . kalau ikutkan memang tak mahu , tak larat nak pikul , semuanye perlu komitmen yang tinggi tapi kita kena yakin dengan yang maha esa .. "tidak akan ku bebani kau melainkan dengan kesanggupan mu ....." please , i need your doa' .
 
hujan rahmat dari illahi sentiase menyembah bumi . mudah-mudahan engkau limpahkan jua kepada insan kerdil ini ya allah :)
okey lah mR.blog kite jumpa next lembaran pulak .line tak berapa nak excellent ..hihihi
santapan tuk kamu

assalamualaikum ma'a salamah

No comments: