pen pall Qaireen

Friday, 25 May 2012

ntah pape :D

assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh ...

subhanallah , rindunye nak blogging ,, lebih kurang 2 bulan tak updates ,, eh ? nawok sungguh ,, baru sebulan lebih , hehehe .. tiup sikit debu-2 nim .. buh ,buh ,, puhih ,, alamak , tersembur air liur lah pulak , kain mane kain ,, ermhhh , kesat denga baju dah lah ,, hahhahaha .. ignores je , saje nak merapu ,, banyak bende yang nak stories , yang tersimpan kukuh kat hati ni , sehinggekan tak tahu nak mula dari  mane ,, yang lebih dasyat lagi tak tahu nak cite pew /// hew :3

minggu lepas baru je habis exam , kengkawan yang masuk UNIVERSITI mungkin sibuk dengan minggu orentasi , jeles jugak bace statements-2 kat Fb , tapi itu tidak mengape ,, MADINAH oh MADINAH ,wait me uky ....
tak sabar nak habis STAM ,, uhuhuhuhu , baru habis first exam dah tak sabar nak habis ,, ape dha .. ouhhh , dengan penuh kesabaran Qaireen kan teruskan ,, InsyaALLAH .. same-2 lah kite berdoa yerp ..



minggu lepas banyak events yang terjadi , yang pasti menggamit memori , hahaha .. mase sambutan hari guru , bilik Qaireen dapat anugerah ,, ANUGERAH BILIK TERBERSIH BLOK B . wahuhuhu , tapi mase tu memang dah confident yang akan menang , cewahh ,, hahahha .. terkezut jugak lah bile MC umum , ye lah kan Qaireen dengan sahabat-2 lain , duk koya kat belakang yang bilik kitaorang akan menang , tup-2 betol ,, sape tak setok karong mujur tak selok kekeng je ! yang terkezut lagi , Qaireen yang pergi ambik anugerah tu ,, hahahaha , *yang tu un nak bagi tahu ke ? eh , mestilah , bukan senang nak pergi naik stage , hahahaha ...

minggu lepas jugak ,memang tarikh keramat , hahhaha ,, hari dalam sejarah 18 Mei 2012 (jumaat ) .. jeng je jeng ,, huhuhu ,, Qaireen diberi kesempatan untuk jadi pentazkirah bagi aktiviti mussola pada slot SRIKANDI ( AISYAH HUMAIRA' ) huhh , petang hari khamis sahabat bagi tahu yang MPA suruh iza , habis sejuk tangn , berair macam biase cume tak **N*** je ,, hahahha ... punye lah berdebor , sampai tak lene tidur malam tu , ye lah tak pernah cakap kat depan khalayak yang ramai , dah lah Qaireen ni tak pandai nak bercakap .. huhhh ,, tapi nak tak nak memang kene buat jugak , tawakal kat ALLAH habis-2 , dengan harapan ape yang nak disampaikan akan tersampai ,, mase beri tazkirah tu , ketor-2 lah jugak , mujur ade fitback bile Qaireen bertanye , maknenye Qaireen tak syok sorang lah kan ? hihihi .. apepun  kene improve lagi ,, by the way dah mencipta pengalaman , hehehe ...

ouchh , kene out .. daaa ,, assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh <3

No comments: