pen pall Qaireen

Friday, 16 March 2012

menghantui ku :')

aSsalamualaikum ..
kaifahalukum ? kac bec dela u imana sevotya ? zelayu shto bac scegda schastiem u slova allahisvaive , dai allahaa <3

keputusan dah makin hampir , mandi dah tak kenyang , tidur dah tak basah ,makan dah tak lena .. cuakNye .. macam mane lah kau wahai result ? bahagiakah ? sedikah ? happykah ? sadkah ? wallualam ^.^ 
semue candidates SPM 2011 dah mula berdoa , banyakkan solat hajat ,solat istiqarah dan macam-macam lagi sehinggakan hantar mesej kat kawan -kawan based name die lagi suruh doakan ,yang tak pernah dilakukan sebelum ni , kita buat ,, betol tak ? tak ea ?maaf :D tu lah salah kite , tak pernah nak istiqamah , bile perlukan Die je kite jumpe die , sujud lame-lame kat Die .. nauzubillah .. jadi kalau tak dapat keputusan yang cemerlang jangan salahkan Die .
usaha tanpe doa = akan menjadiKan orang yang sombong
doa tanpe usahe = akan menjadikan orang yang malas

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM .. YA ALLAH BERIKANLAH AKU KESEMPATAN WAKTU UNTUK MEMOHON DARIMU, ANUGERAHKAN AKU KEJAYAAN DALAM PEPERIKSAAN INI(SPM).ANUGERAHKAN KEJAYAAN KEPADA SEMUA TEMAN-TEMAN ,JANGAN ADA ANTARA KAMI YANG SEDIHNYA SENDIRIAN DAN JUGA KEPADAKU ,ANDAI TELAH TERTULIS DI LUHMAHFUZ AKAN KEGAGALAN KU MAKA UBAHLAH MENJADI KEJAYAAN,ENGKAU YANG MAHA AGUNG.MUDAH-MUDAHAN "A" UNTUK SEMUA SUBJEK JADI MILIK KAMI..AMIN40X.

sama-samelah kite berdoa ,kite bertawakal .. trust ALLAH 100% , 

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM .. YA ALLAH YANG TUHANKAMI ,YANG MAHA PENGASIH LAGI MAHA PENYAYANG . ENGKAU KURNIAKANLAH KAMI KEPUTUSAN YANG CEMERLANG YANG AKAN MEMBAHAGIAKAN KEDUA IBU BAPA KAMI .  YA ALLAH ,JIKA KEPUTUSAN KAMI AKAN MENJAUHKAN DIRI KAMI DARI MU , ENGKAU PIMPINLAH TANGAN KAMI UNTUK KEMBALI KE ARAH MU , YA ALLAH ,JIKE KEPUTUSAN KAMI AKAN MENGURANGKAN KEIMANAN KAMI ,KETAQWAAN KAMI TERHADAPMU , AMPUNILAH KAMI .BAWAKANLAH KAMI KEJALAN YANG BENAR ,JALAN YANG ENGKAU REDHAI . YA ALLAH , JIKE KEPUTUSAN KAMI AKAN MENYEBABKAN KAMI MENYALAHKAN MU , AMPUNKAN LAH KEKHILAFAN KAMI , TUNJUKILAH HIKMAH DISEBALIK SURATAN ITU , TITIPKANLAH KEREDHAAN DALAM DIRI KAMI DAN JUGA KEDUA IBU BAPA KAMI .. SESUNGGUHNYA ENGKAU MAHA MENGETAHUI APA YANG AKAN BERLAKU ,, ALLAHUMMA AMIN3X ..

* jangan hanye mendoakan diri mu sorang tapi doa untuk semue , doa itu lebih berkat ..lebih mudah dimakbulkan , tapi kenelah ikhlas dan jangan bagi tahu sahabat yang kamu mendoakannye , oke !! hopely , batch94 SPM'11 bole masuk unibersiti lake ..tadhe yg mengganggur . amin40x

#maafjikaqaireensalah ^^

No comments: