pen pall Qaireen

Friday, 16 March 2012

crazy :S

aSSALAMUALAIKUM ..

gambar ini tiada kaitan :D



crazy ??? oh nO , but it true , you see mY blog ? really different right ?  okEy , dah tak boleh nak speaking . hancur-hancur , hahaha .. line internet buad hal , kejap laju kejap lambat , sakit hati , geram-gera-geram , rasa nak buang je lappy ni dalam laut tapi ikut mimpi lah , hahaha .. broadband yang bermasalah lappy jadi mangse , huhuhu , kecian kat lappy , ololo , jangan ngajok nea ..kene puji kekgi law meragam kene hantor hospital susah lop ^.^ 
Qaireen tak tahu macam nane blog ni boleh berubah sedemikian rupa ? pelik kan .. nak kate ade orang buat , mane ade orang tahu password Qaireen kecuali tutttt *error,ple........ aik ?dah error , baru nak mentionkan name die .hom-hom .. peace awak (Y) , tapi tak mungkin die,i trust you very much .. entah lah , malas nak pikir , bia je lah . tapi kalau ade makhluk tu yang bace entry ni , nak say thank , arigato gozaimas , syukran , terima kasih & sewaktu dengannya lah ,sebab awak dah menceroboh bLOG saye , arghhhHH , makan baru taw . eiSh ~ tapi tak mengape Qaireen maafkan , tapi lain kali jangan buat taw .. kalau nak buat sangat pun , bagi tahu kat Qaireen nea .. okey , baiderway ..oshem jugak :P . tapi Qaireen suke yang dulu , pink colour (blajar untuk menyukai warne pink) tapi awak dah tukar , om-om-om .. 
oK -kiTe tutuP kes ~_~

sedang asyik tidur semalam , talifon Qaireen berdering , kaget dengan name yang tertera , biarkan buat sementare mungkin hanye die buat panggilan rindu namun tidak seperti yang disangke , ape lagi Qaireen angkat lah ..  hahaha .. dengan suare yang bangun tidur ,x tahu lah lagu mane suare tu , hehe .. yOu senyap ,, jangan nak kutuk /puji pun jangan , duk diam-diam je , hehehe tadhe pape yang dibualkan , " die " kejutkan Qaireen QiAMULAIL , subhanaLLah .. then oFF , terpikir sejenak -------------_ _ _ _ -------------
hihihuhuhahahaohohohuhuhuhiaiahaoajaoa... terima kasih yOu kejutkan Qaireen , lain kali kejutkan lagi yep !! 

#shhjanganbanyaksoal????

No comments: