pen pall Qaireen

Saturday, 17 March 2012

sayang mahu tinggal rumah

assalamualaikum ,,,



esok dah mula duduk di "penjara ilmu " kembali seperti biasa , tapi 3 hari je . petang selase nak balek .. doa kan Qaireen .. pa & mak Qaireen cadang agar Qaireen buat pertukaran ke INSPI (institut pengajian islam) . mungkin Qaireen akan tukar tapi tak sure lah , diorang cakap ikut suke Qaireen .. tapi Qaireen ingat nak masuk INSPI . lagipun Ustaz Solihin ade cakap duduk kat sekolah tidak akan mematangkan kite , tapi nTah ,Istiqarah tak buat lagi :DD .. tapi tolong lah doakan jugak yerp .. trima kasih ,jasemu dikenang .. cium sikit :* muahhh

cerite tadhe kaitan langsung dengan title kan ? hahaha , biarlah ,nanti kalau cerita tak habis , huhuhu

okelah coretan berakhir , esok kene bangun awal , pukul 8pg dah kene naik bas . nasib lah :"( tapi tak taw tiket ade ke tak , hew-hew :3 , tempah tiket melalui talifon je , bijak tak ? itulah sebab suke buat kerja last minutes , so tiket dah habis , hua2 ,,mujur ade pukul 8pg ,law tidak ,konpem sambung cuti satu minggu lagi .. memang nak pun tapi tak boleh lha , kan-kan-kan , perjuangan perlu diteruskan ^.^

oke ,, dOa kan Qaireen mendapat keputusan yang dapat membahagiakn ibu bapa KAMI ,, ALLAHUMMA AMIN

4 comments:

hanmean said...

amiiin..insyaallah iza cemerlangnye spm nanti...doakan fatin jugak ye..

inspi tu belakang rumah sy je..hehe..
kalau nak compare result stam memang terbaik kat smaasza lah.

tapi duduk kat inspi macam uni sikit, hostel pun best sebab baru lagi..setiap bilik ade meja study sendiri...sy th ni pun sbb sepupu sy study ,at c2, skrg dah sambung kat riau.

em, kalau nak sambung bljr kat inspu senang sbb dia akan uruskan semuanya kalau nak gi al-azhar atau riau..

tapi yang x bestnye kbykn org study kat c2 lepas abih stam, xbyk yg nak sambung belajar, ramai yg nak keje...macam batch sepupu fatin hari tu 6 org je gi riau, dan rasanya xde pun yg nak gi al-azhar padahal ramai yang layak...tp kalau nk sambung mmg peluang cerah sgt2...xpyh hiraukan sgt org lain kan...

ara_foreva said...

InsyaAllah Iza... kite akan dpt result yg cemerlang lm SPM ni~ Aminn~

qaireen said...

hurm , thank hanmean a.k.a fatin .. tapi , rase nye duk smaasza kot ,hehe ,, ahahahha , ntah ,istiqarah pun xbuat lagi nim :D .. huhu ,

ustaz de ckp ,law nk belajar & kerja , masuk U , law nk blaja n , law dpt kje pegi xde keje pun tape , duk maza pahtu ke mesir/jordon & mne2 lha ,, huhu
tp ustaz tu larang kiteorang pergi UITM ,hihi ,ye cakap ,kekgi kelecak lake jibab2 awk , songkok2 awk ,hihi
atin ,doakan iza jugak ye ,,, huhu

qaireen said...

amin ,ara .. arap2 macam tu lah ,, kan3 ,,same kite doa ,,huhu