pen pall Qaireen

Sunday, 11 March 2012

Aku,Dia Kamu


aSSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAHIWABARAKATUH


kaifahalukum ??? your imana ??? aiwah !! ahsanti ..

Aku,Dia Kamu ... agak-agak pasal ape erk ? 5 saAt cepat teke _1_2_3_4_5_ oke enough ,, so what your answer ? ape ??? kuat sikit , tak dengar lur, lagi kuat jerit ,, tak dengar, hihi .macam mana mao dengar awak cakap dalam hati jer .. dah lha kite takde chemestry . eh ! chemestry ke chemical ?? hohoho .. think on your head , hahaha  .. oke tak mau kamu bersangke buruk dengan title tu , eh ! tak ea?? ee .. malunye , ambik bantal !!! mau tutup idong 0_0 .. huhuhu

as i know u all memang dah tak asing dengan title sebegitu .. right ? so tak perlu lah nak cite .. hom-hom .. kite orang baru je kawan , tahun lepas .. tapi alhamdulillah kekal sampai sekarang , harap-harap sampai syurga .. malam ni seperti biasa kite berdue "chat " then die bagi ni kat qaireen  



Di sebalik kejayaan seseorang lelaki itu ada seorang wanita di belakangnya. Keindahan dan kecantikan seseorang wanita itu terletak pada sejauh mana dia dapat menjaga maruahnya. Kebijaksanaan wanita pula terletak pada hatinya. Wanita lebih cepat menangis daripada lelaki, itu memang sifat azalinya.


Wanita adalah kejadian yang terindah yang dicipta bagi melengkapi dan menutup kekurangan lelaki~
..
kita wanita?
kita bersyukur


tak pandai nak buat olahan lanjut , tapi maksud die mendalam kan .jadi ayuhlah kite muhasabah balik . kalau awak-awak semue nak kawan dengan die tekan sini .. good luck ,, she very awesome , hehe , kind but's dont judge before u really know her (mx mf lur law saloh ,kite xpndai speaking) ..

ok , coretan berakhir .. no idea ~ home work tak siap agi epom :(
pikir homework dulu ,hihi .. de kelapangan qaireen cite sal die , i/allah .huhuhuuhuhu

2 comments:

Aku, Dia Kamu said...

Terima kasih kerana sudi menjadi teman sy walaupun x pernah jupe... :)....

qaireen said...

same-same sam , thank jugak sebab awk yg mulekan dulu persahabatan ni .. kite doa same-same , maybe someday kite bole jumpe ..