pen pall Qaireen

Saturday, 11 February 2012

9E sElagi kepAla bolEh inGat

assalamualaikum ..

camne nak mulekan erk ? tak pandai nak create .. kalau nak merapu nanti jadi panjang lebar plak .. oke lah ( setiap kali nak cite mesti d word "oke") peberet kot ..hihihi 


okeh tak mau cite , tak mau melalot , tak mau beleter .. Qaireen teruskan ..


 my baby face 



qaireen and qhira



qaireen and epah


tonah and qaireen


erah and qaireen


izyan , fatonah , erah and mimi


mira and mimi


qila and qaiireen 


9E --->>>> Eza ,Erah ,Ezy , Eton , Epah ,Eila , Eira , Era , Emi .. 

amacam ? sweet or not ??? tepuk otak tanye akal ..  

sayang korang ketat-ketat , tak pernah sedetik hati kecil nak lupekan korang yang banyak bagi erti sebuah persahabatan , kehidupan dan yang paling penting mengajar ku erti nak pilih kawan ,, hihihi

Luqman nul Hakim de pesan kat ank die , kalau nak pilih kawan first skali mesti buat die marah ,kalau die cool dan sabor ,, ambil buat kawan kalau sebaliknye , tinggalkan .. huhuhu 

so layak tak kalau Qaireen tinggal korang atau korang tinggalkan Qaireen !! opSs , itu tanya sama diri kamu 
* * * *

papepon ,, kawan sentiase dihati , gaduh bagai nak rak sekali un , tak pernah keluor itu bekas kawan aku .. betol ?? at least , ouh ,dulu aku pernah kawan dengan die .. right ??

~9E meme suko gadoh , tapi Qaireen sama epah x pernah berpisah (tp x ahu lh law dlm diam) hehe'
kiteorang kawan dari fom3 .. ramai musuh ,,kite orang oke je tapi orang luar tu , ntah .. kite  x buad pape un , biasalah buzy body , hAA , tak pun , diorang jeles kot dengan kitorang yang sentiase together-gether .. 
makan bersama , main bersame , study same-same dan semue lah same-same .. maybe sebab tu kot .. aHh lupekan sal tu .. hilang mOOd :D.. hehehe . gaduh paling besar mase fom4 .. uihh !! ramai gile si batu api . masyaallah , selamatkan lah die ya allah , kami redha ape yang die lakukan , bukekanlah hatinye ya allah .. aiks? macam mane kiteorang tahu ?? ye lha ,, lepas kiteorang berbaik , pe lagi story moery lha .. akhirnye tahu siape dalang disebalik semue tu . tapi tidak mengape itu semue mengajar kami untuk lebih matang . sifat kejujuran ,keikhlasan ,menghargai kawan .. 

~ perangai buruk 9E suke cakap lepas . haha !! faham itu ? goOd jObs .  suke cakap berkias-kias , suke mampos kawan sendiri ? kenapa itu semua berlaku sedangkan kamu semua saling menyayangi ?? eksSS , tunggu dont blame anyone but blame your self .. orang tak kan buat kite sakit hati law kite yang tak mulakan dulu ... it's true !! yes , i am really sure ..

~ perangai baik 9E suke tolong orang ,, biar orang tu kutut 9E sokmo pon ,, bukan ape , kan kejahatan akan kalah dengan kebaikan .. so shOw it ,, we are winner :P

oke lah , yang ni je kot yang termampu Qaireen nak tulis hal diorang , nak tulis satu persatu , tak larat .. hehe , lain lha taip ni cepat , ni mengalahkan kure-kure , hihihi 

i love u all until jannah



No comments: