pen pall Qaireen

Friday, 10 February 2012

tErjuMpa :)




assalamualaikum ..

macam deep saje title tu kang kang kang ? x ? okela :(

tErjuMpa ? terjumpa pakwe ? aigoO , pakwe sokmo ! tiada perkara lain ka ? tapi still singLe .. ouchh sebelom Qaireen masuk ke dunie imaginasi . stop it +_+ ..


exchilli Qaireen jumpo gambo nih lah .

x jelas , menci to >,< 


hurm . Qaireen nak cite abot picture ni .. ni antare batch candidates SPM 2011 SMAAFK . kite orang gi sempene nak sambut kedatangan TRIAL SPM .. hohohoh .. pi rondo-rondo Kuala Lumpur ! bile tengok picture ni , rase naik semangat sangat-sangat . tahu kenape ? okIes tanpa membuang mase Qaireen teruskan . hehehe yang sebenarnye Qaireen tak layak pom join diorang .. sepatutnye 30 dari 152 orang dari kalangan pelajar SPM yang boleh pergi .. tapi disebabkan kekangan yang datang Qaireen boleh gi .. perasaan malu dalam diri memang kuat ,ye lah diorang kire tOp 30 lam skul .. Qaireen num 38 .. jaoh tu .. sedih !! tapi suke sebab result trial semue naik . alHamdulillah , harap-harap result SPM nanti lagi naik ,, amin40x , pRAY for me 10A+ , OKEH ! THANK ~ muge ALLAH memberkati korang .. back to story .. mase belajar SN de sorang laki ni , perlu ke mention name die ? oh tidakk !! oke .. die cakap Cikgu Ya nak jumpe Qaireen and kawan Qaireen name die Fida , ni die



fida bersame mat leh depan kLCC merapu habes kiteorg speaking ..hhi 


kiteorang ingatkan kene marah sebab die de cakap nak jumpe orang yang low Sejarah .. ketor-ketor gi jumpe Cg Ya yang memang dikenali dengan kebekengan kebaikan . hohoho akhirnye sampai lah kat bilik die , de cG lain ,, cG azizah & cG wan noriah , pusing mikir , ape lah salah aku :D . cG noriah mulakan bicare ,, cg tanye nak pergi x lAwAtan and bLAA ,bla bla .. Qaireen nga Fida memang x rapat ,w/pon duk sekelas . Qaireen senyap je (lam hati nak tp xdop kawan so mulot x nak), fIda jawab xnak pergi , cG ya terus tengking kami ! aq kecut perot , x pernah kene tengking lagu tu !!! huhh , hAnye Allah saje taw Qaireen mase tu , cG ya siap halau lg kami dr biik die tu , tapi kami x bganjak pom .. hebat kang !! cG ya kabo bakpe mu xmboh gi

? sebab xdop kawan ?? kalau hidop mu nak gantung kawan pa mati mu dok berjaye (faham je kn loghat ganu) , banyak lagi leteran yang membina buat kami berdue .. dan akhirnye kami bersetuju nak pergi ,, hehhehe tapi tak aci tul dengan budak nim .. die sebenarnye tak mau pergi jugop tapi bile dengor Qaireen kene maroh die cakap nak ,, hihi



budop ni lur ,, tiqoh ,nor atiqah kamaruddin


so , lepas dari peristiwa tu Qaireen go on je kalau kawan-kawan Qaireen x mau ikut ke ape ke ,, hohoho
segale yang cikgu Ya basuh otak Qaireen hati Qaireen memang Qaireen pratikan , terima kasih cikgu , care study pom Qaireen gune yang cg Suruh cume x pergi hanto je .. maaf cg :), hewhew 




cIkGu Ya and Qaireen



cg noraziana , cg azizah , cg hadi



hanmean ,syikin azmi ,cg hadi ,kimiey



sebahagian =))

okies , law nak ikutkan cerite , memang tak habis ~ mulot murai nim :))

daA ,, ukhwah kami memang baik walaupun x rapat ,, thank to all

4 comments:

haNnmEan said...

hehe..hanmean...*blushing*

qaireen said...

hahaha ,, :D

h@j@R said...

be taufik wa najah..

qaireen said...

huhu ,, syukran jazilan h@j@r ..