pen pall Qaireen

Sunday, 12 February 2012

pasti merindui mu :)

Assalamualaikum ..

pagi besok dah nak pergi . yea ,, terjun dalam lompak air Pa cakap pukul 5pagi kite pergi lah , aigoO masih nantok ! atotototo , biase bangun solat subuh pun pukul 6 lebih-lebih tapi lepas tu sambung tidur , hehehe , bad habit >.<  lepas ni tak boleh lah nak ngadap ko wahai blogger buruk wei !! jelek-jelek ko pun aq sayang sangat-sangat <3 cium sikitt :* muahhh ... haha . ngarut betol (T_T) . tak boleh nak ngadap Fb 24 hours ? ea ??? tak , tipu je . time free je bukaq Fb .. ea? tipu lagi , sokmo bukaq tp x mengadap je ,, kang kang kang ... o <-- wane hijau tak semestinye Qaireen yang onLine .. AWAS JANGAN TERTIPU . hohohohho .. skype pon same , skype sabor ye , kalau ade orang gune netbook 1Malaysia Qaireen ko akan onLine , so dont worry kay ~ tu je lha laman sosial yang active , hoho ,, yang len create account tp tak pedulikan , kecian kat die , buad saje-saje , at least kalau ade orang tanye kite ade jugak ,, tak lah kunO :P ( bukan nak menunjuk-nunjuk ea ) tapi kalau orang tanye pom , simple answer , " xde lha . knp ? " hahaha ,, dah tak engat password :P

haha , kabo macam tak kan buke lagi pas nim , hahaha , biarlah WHATEVER .. humm , kia ku wa hei , doom ma chale , tum passi air , kuch kuch hota hei .. hahhaa ,, ketandusan idea .. toink toink toink
 haa , pas ni jugak mesti aku rindu kat handphone , oughh !!! tidAAAAAAAKKKKKKKKKKk !!!! Qaireen mula gune handphone mase fom3 , mase fom3 tu tak bawak tiap-tiap minggu kat hostel , tapi start fom4 t0 fom5 tak pernah tertinggal kat rumah .. HAHAHAHAHa PEACEE WARDEN :D
kalau ade khabar angin de sportchek bagi lah kat budak luar ,, hihi .. tapi mase fom5 de je khabar angin konpem dihebohkan so mesti lha tak jadi kan ??? hhi MAAF WARDEN .. hoHo . tapi kali ni tak bawak .. NO HANDPHONE !!!

warden aspuri :)


mesti rindu jugak kat epah , erah ,izyan , tonah ,mimi ,mira ,qira ,qila ,sam ,zue , ecah , and semua lah .. kalau korang rindu Qaireen doa Qaireen agar dapat 10A+ SPM 2011 on 22/mac/12 at scola al-falah .. okE3 .. muge ALLAH CUCURI RAHMAT KE ATAS KAMU .. amin40x
sampai di sini dulu ,, dAA , nak pi packing barang-barang ,, mirul ariff dah beres !! semangat sungguh ,, hihi
basyirah tak taw ,, hoho , tak contact :)

selalu rindu sama kamu :))


No comments: