pen pall Qaireen

Wednesday, 8 February 2012

10 am to ~ wait and see ~

enjoy baju-baju nim :"(


assalamualaikum ..

adoyai ! Qaireen terpakse lipat kain hari ni (T_T) kerje yang paling tak disukai . mak ni , dah tahu anak die tak suke tapi masih disuruhnye . bile Qaireen mengeluh ,mak mesti cakap nak kawin baru nak belajar ? Qaireen senyum :) then mak yang jawab nak gantung je baju dalam almari !! hihhi mak tanye mak yang jawab  . bukan lah jawapan tu yang selalu Qaireen kasi bile disuruh untuk lipat kain . hari ni nak ke tak nak memang kene jugak ! mak cakap semalam , mak balik dari sekolah mak nak tengok kain semua dah siap !!! arghhh menci-menci-menci 
dari Qaireen kene nag baik buatnye .. kang kang kang . hahahaha 


wahai si jejake ku , bile kita dah married u jangan pakse i lipat baju nea , hoho cepat angguk ^.^ , u sediekan almari yang besar untuk i sangkut semue baju-baju kite nea , hoho cepat jawab yes
thank so much !! u dont worry i masih rajin untuk basuh and sidai , lipat je tak suke ,. tapi kalau nak hantar dobi pun tape , saye tara kisah , hehehe 


ok lah , nak continue lipat kain :'(


pandai tak Qaireen lipat , hehe



sayang mak <3 <3 :*

No comments: