pen pall Qaireen

Wednesday, 8 February 2012

smasza wait me :D

becomes student


assalamualaikum ..

smasza ? you know it ?? ouh I see . smasza is sekolah menengah agama (atas) sultan zainal abidin !!! 13/2/2012 bermulanye kehidupan Qaireen sebagai seorang pelajar sekolah ! yeaa lompat-lompat Qaireen dapat tawaran untuk sambung sijil tinggi agama (STAM) kat sane , so far alhamdulillah sangat-sangat ! thank untuk nor lieysa azliza noraziman sebab kasi tahu tentang nak apply STAM ! kawan Qaireen cakap kalau apply lepas result sekurang kurangnye 5a baru boleh masuk , dasyat sungguh . tambah-tambah lagi gred dh naik , terkejut bebenor dengan result trial Qaireen , sedih sangat-sangat , Qaireen harap result SPM nanti masih ikut gred yang lame then graf turon . hehehe macam exited lah pulak nak wear uniform school !! kain hitam ,baju and tudung biru ~ wAa nasib baik baju colour tu , kalau wane putih ? it's very hard to me , tapi kan _-_-_-_ kasut kene pakai kasut kulit , tak boleh kasut biase yang Qaireen gune mase skul kat al-falah dulu (
betol erk ) ntah de yang infom ke Qaireen camtu ! arghh , lantak lur , okey je pun law pakai kasut gitu , matched  hihihi ea ? ke Qaireen perasan sorang je, humphh ! biarlah ea , sekali sekale syok sorang bukan sokmo ! kate mirul ariff duk sane mesti jadi nerd tapi tak mengape sebab ke arah menuju kebaikan , kate qaq ma pulak menuju fisabilillah !! kate Qaireen just go on  , ingat pesanan-pesanan cikgu Ya .insyaAllah akan dapat yang terbaik ~

4 comments:

haNnmEan said...

dulu pakai kasut pvc pun boleh..diorang xnak kasut kain je..tp ntahlaa, dulu...hehe...best of luck ye!

qaireen said...

ye ke ? hehe ,, pvc ?? oke gak tu ,, mknnye x kisah lha gane-gane pom , asal bukan kain ,, hhe !! thank =) hhuhu ,, thank :)

haNnmEan said...

yup..rsenye kwn2 sy kt sne pn pakai lg...sme2 :)

qaireen said...

oke !! lg un pvc murah ,,hahaha :D
hanmean sihat ,, rindu kat sentuman hanmean :D