pen pall Qaireen

Saturday, 26 May 2012

so sweet :)

assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh ..

tetibe teringat sal ni , terus je nak post , huhu ,, takut terlupe ,, hal-2 yang menggamit memori mesti kene catat , baru best , boleh cerita kat az-zauj dan awlad , insyAllah , aMIN ..peace (Y) .. sebelum nak pergi lebih lanjut lagi , nak cerita lah sikit macam mane bole teringat akan perkara tu ? hoho .. duk sibuk Qaireen doktong (merayap/jalan-2) dari blog ke blog then terpikir lah untuk search blog SMA(a)SZA .. hihi .. pastu nampak lah
pic nim  
*
*
*

*


*


*

agak-2 lah , ape yang diorang buat sekarang ? cepat teka ,, only 5 seconds .. 1 , 2 , 3 , 4 , 5 ... done !!
hhahhaa ,, Qaireen pun ta tahu ape jawapan korang , uky , try check betol ta per yang korang fikir sebentar tadi (skema semacam je ayat) .. pic ni di snap mase kite-2 students SMA(a)SZA menjalani latihan SILAT ,, ececece , mostly memang rindu giler lah kat SILAT , kat Cg.Pa,Cg.Na,Cg pie & kawan-2 lain  yang satu pejuangan masa kat SMAAF dulu . tapi yang di storykan bukan pasal nim , tapi .. suasane mase kami-2 semue mengikuti program 1 SUKAN 1 SMAA(a)SZA 1 SILAT .. hihi 
korang tahu , sepanjang Qaireen main silat (macam lame je , baru 5 tahun) ta pernah pergi latihan pakai kain , baju muslimah , then berjilbab . look ! di SMA(a)SZA , Qaireen dah cipta pengalaman baru , tapi sayang ta dhe cam nak snap pic time tuh ,, ruGI-2 , tapi ta mengape , sentiase dalam ingatan . jurulatih yang ajar kami-2 semue mase tu , jurulatih negeri ,, jadi ade lah 2 3 orang yang Qaireen kenal , bile nampak mereka , tupp !! Qaireen menyorok kat belakang kawan , hehehe .. tapi pas ni , maybe dah tak pakai kain KOT , Ustaz Rosdi dah suruh kami-2 semue beli baju latihan RM80 , mahal kan , mujur Qaireen dah ade , 3 lagi tup ,, hehehe (upss!! terlepas , soe , xbole nak kasi, siez-2 kite tak sama, huhu) tapi mahal lah , kat SMAAF Cg.Pa jual RM50 je , tapi ta taw lah kalau-2 sekarang dah mahal ,hihihi .. 


the best momorial ( training silat )


[ gambar sekadar hiasan untuk melepaskan rindu ]



masal 2010 ( gerbang silat )

hopely , tahun ni SMAAF akan pegang lagi piala pusingan SILAT , walau bagaimanapun gud luck juga untuk ahli-2 SILAT SMA(a)SZA .

daa , nak solat isya' dah lewat , hihi .. lARoo9x .  assalamualaikum wrb .. luve u all <3

No comments: