pen pall Qaireen

Thursday, 31 May 2012

copy , not edit then taraaaa

assalamualaikum wrb

oshem tak blog Qaireen ? tak ??? bagi tahu lyssa faizureen , hehehehe :P
oke , macam biase lur ,bile o9 memang wajib buke facebook , you tube and Mr.google. Qaireen tekankan sekali lagi wajib . hahhaha then pabila merayap , tengok lah blog-2 orang kan orp ,, adesh , comel bangat ! bile lur blog Qaireen nak secantik diorang ? sehebat diorang ? ade tak sape-2 nak tolong ( jerit  abih tea ) , ade ??? ee , bagusnye ,, nanti e-mailkan templates yang dha siap kat e-mail Qaireen yer ,, yahoooo ...

agak-2 ade tak yang sudi tolong ? alangkah indahnye kalau ade yang sudi , kan-3 tapi ade ke ? by the way . memang kali ni 100% Qaireen gune templates yang dah siap dari lyssa faizureen . tak percaye . kat bawah tu haaa ,, tertera dengan gahnye name lyssa kat situ .

lalallalalalala , actually tu je nak kasi taw ,, hahahha .. oke lur , out dulu ..


sorry lyssa, xkasi taw abl pic nim ;)


2 comments:

haNnmEan said...

luv this template..awesome..sy pun ingat nak tumplate gk lah..

qaireen said...

huhu ,, tq , tapi tak bes a ,ciplak yg org punye ,hehe .. btw blog hanmean dh oke lha ,,simple <3