pen pall Qaireen

Thursday, 22 March 2012

hilangkan frust :D

 <mbvcdsretyuio<bvfdew@#$%^&*(okjNBCxswertyuiolm CXSWERTYUIOL<MNBVCXSAQTYUIOKNBVCDERTYUYTRE#$%^&*(87654wsdfghjkuytfcvbnkuytre12345^&*()OJBVcxcvbnm,mnbvcSW!@#$%^&*()Oijhbv nm,p{:l<mnbvcxzaQaz


upu , done , maktab ,gi beli num pin hari ini , inspi tuk pertukaran nak pergi tanye jab lagi ... hahahhahaha
dah lur hari ni je ade mase ,hum :'( , tape2 ALLAH maha melihat kesungguhan kite , kan3 :D
SPA8i xleh nak isi :? pelik ngguh , line tenet kot bermasalah ,tape malam ni buat ... lagi nak isi ape lagi ? ouhh , permohonan ke timur tengah ,, forget about it BAT tak dapat A+/A-/A ,nak apply , hihihi.. petang ni tolg erah dulu ,, huhuuhu , moge ALLAH kan tolong Qaireen plak .. lagi ,nak mintak pe ? ouh .. scolaship .. humm , nanti malam jugak , xpun esok . mudah-mudah an de orang nk tolong bagi scolaship ,tapi ade ke ? result tak comey, then .. ape lagi erk ? !@#$%^&*()~ .. nanti malam pikir , hahhahaha

* sape2 ade perkare lain lagi yang patut Qaireen mintak , tinggalkan komen yep ,, i need it , syukran jazilan ...

No comments: