pen pall Qaireen

Friday, 23 March 2012

dApAt hAdiAH

aSSALAMUALAIKUM ,,, 

kaifahalukum ??? ALHAMDULILLAH ,keep ur smile :D

21/3/12 detik bersejarah , uitt kene masukkan dalam book of records  2011 .. hihi
tak pernah dapat keputusan secantik itu dan seburuk itu ? bersyukur sangat-sangat walaupun mungkin tak sehebat orang lain . anyway dah ALLAH tetapkan macam tu , MUST ACCEPTED , 
tahniah lah buat kawan-kawan yang berjaya mendapat keputusan yang cemerlang-gemilang-terbilang tu ..

terima kasih buat guru-guru yang sentiase membanting tulang untuk Qaireen dan rakan-rakan .. buat guru-guru dari tadika ( tadika kemas seberang tayur ), sekolah rendah ( sekolah rendah kebangsaan seberang tayur) , sekolah menengah ,( sekolah menengah agama al-falah ) , guru-guru tuisyen  , guru-guru kem dimane jua lah yang telah membimbing ku , terima kasih :D tanpe kamu semue siapa lah saye :D

terima kasih juga buat famely ,selalu bagi dorongan , semangat kat angoh walaupun angoh selalu mengecewakan pa & mok , maaf ye , tapi tape pa cakap rezeki masing-masing , thank lagi , tak maroh angoh dapat result cam tu ..

terima kasih juga buat teman-teman ku , yang tidak jemu-jemu mengajar ku , terima kasih 
nak mention kan name awk semue takut ade yang tertinggal ,so umum je lha , huhu

tidak ku lupa juga buat kalian-kalian yang mendoakan Qaireen senantiasa , terima kasih banyak-banyak .. hanye ALLAH sahaja yang dapat membalasnye :D 

uips , terima kasih juga kat orang yang bagi ni kat Qaireen 


terima kasih <3
sayang awak <3 :*


cantik nye kotak die , sweet loh , ade love-love lagi , hahhahaha  ,, kite tgok plak dalam die ade ape .. hehe

jeng-jeng-jeng ( exited-exited-exited )

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ohh ! jam rupanye ,,,


cantik-cantik , terima kasih ... lame tak dapat hadiah , hohoho ,, 

" demi masa ! sesungguhnya ,manusia berada dalam kerugian , kecuali orang-orang yang beriman dan mengerjakan kebajikan serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran " 
[ Al-Asr ;1-3 ]


walaupun hanye sekadar jam biasa ( orang luar lah ; bukan Qaireen ) hihihi . namun jam ni memberi berjuta makna yang tersirat mahupun tersurat .. 

 bile tengok jam ni teringat plak jam tangan Qaireen masuk lubang tandas tahun lepas ,, eishhh ,, 5Tahun Qaireen gune , tak pernah buang dari tangan tu , sayang gile .. hadiah dari mok ,, hum :'( , dulu un , bekas jam tu ade love-love jugak >.< . lubang tandas juga jadi pilihan jam tangan tu  , hom-hom-hom

anyway , thank a lot .. Qaireen tadhe pun bagi hadiah kat awak <3 , hehehe ..lain kali Qaireen bagi .. insyaAllah   , huhuhu ...suke lah , hahaha ..awak tahu  betape exited nye nak jumpe awak  mase tu , hanye allah je tahu .. :D

saye sayang awak longgar-longar <3 







No comments: