pen pall Qaireen

Saturday, 9 June 2012

selamat hari jadi mok :)

assalamualaikum wrb ..

alhamdulillah , syukur ke hadrat illahi , mok Qaireen masih dipanjangkan umur lagi sehingge ke hari ini dan mudah-mudahan sampai ke akhir hayat Qaireen . maka genaplah umur mok Qaireen hari ni 45tahun .. hihi . mude lagi kan-3 .hihihi . dalam NB Qaireen tadhe stok gambar mok Qaireen , hoho , jadi tak bolehlah nak perkenalkan kat kamu wahai blog .. mok ? yang pada asalnye Ma , hihi . tapi tadhe mood nak story macam mane bole tukar jadi Mok .. lain episod lha . mood tengah sedih ni . tak sanggup nak berpisah dengan family . esok dah pergi hostel .. sedih ;'( no more facebook , blog , skype & twitter(biar tak taw nak gune pun. hahax .) oke , nak gelak , teruskan gelak kamu biar puas-II jangan terkuncil sudah , hee

so for my lovely mOm

* maaf video yang angoh buat tak boleh nak upload ..#angoh upload lain kali *

so ucapan khas buat Mok

  • semoga panjang umur
  • murah rezeki
  • dirahmati allah
  • sihat selalu
  • sentiasa sabar dan tabah dalam ape jua keadaan
  • ingat angoh selalu * doakan angoh
  • terima kasih layan karenah-II angoh
# terima kasih jugak buat ayam kentucky tadi .. oshem

angoh tade mooD .. tak mau pergi hostel ... kbai

ANGOH SAYANG MOK DUNIA DAN AKHIRAT ...

1 comment:

haNnmEan said...

Happy Birthday to Beloved Qaireen's Mother...May Allah Bless Her Life....